Copyright © 2017 MASSEC® International

Izvajanje inventur v vašem baru

Smo podjetje, ki se specializira za izvajanje inventur v gostinstvu. Svojim strankam nudimo točne in nepristranske rezultate, inventurno razpredelnico pa vam dostavimo v elektronski obliki, ki je pripravljena za uvoz v vaš računovodski program ali blagajno.

Meritve izvajamo s sistemom, ki omogoča pridobivanje povsem natančnih rezultatov brez prelivanja in uničevanja pijače.

Redna inventura je pomembna

Inventura, oziroma popis osnovnih sredstev je eden najbolj pomembnih aspektov poslovanja. Vaša zaloga je namreč vaše premoženje, v katerega ste mogli investirati z namenom, da ga dobro iztržite. Vedeti morate, koliko je vaša zaloga vredna, saj je to edini način da vnaprej predvidite, kako bo vaše poslovanje potekalo, in analizirate, kaj se je z njo dogajalo pred tem. Vrednost vaše zaloge je hkrati vrednost vas kot poslovneža. Odstopanja so nesprejemljiva, a v gostinstvu toliko bolj pogosta, ker se pijača meša in toči.

Zakaj jo zaupati nam

Kot zunanji izvajalci inventur izvajamo inventuro na vaši lokaciji tako pogosto, kot sami želite. Naše meritve so povsem objektivne, in za izvajanje uporabljamo sistem Massec, patentiran in vse bolj priznan sistem za upravljanje inventur v gostinstvu. Naši inventurni strokovnjaki se s štetjem in merjenjem ukvarjajo vsak dan, in so dobro podkovani tudi iz področja gostinstva. 

Na redni bazi dostavljajo bolj kvalitetne podatke kot izmučeni natakarji, katerim dodatnih nekaj ur dela po končani celodnevni izmeni predstavlja velik napor in ki svoje delo na ta račun dostikrat opravijo neučinkovito. S tem boste prihranili na treh stopnjah:

- OSEBJE bo bolj spočito, saj bo mesečna vsota ur dosti manjša

- ADMINISTRACIJA bo bistveno krajša, saj se podatke dostavi v elektronski obliki, in jih ne bo več potrebno prepisovati iz počečkanih inventurnih pol, izpolnjenih z nečitljivo pisavo

- VODSTVO bo pridobilo povsem točne podatke in prej nemogoč vpogled v poslovanje

Kje in kako

Inventure za gostince izvajamo na področju svetlo obarvane regije. Če vas zanimajo podrobnosti glede našega delovanja, ali pa vas zanima cena storitev, izpolnite obrazec ali nas pokličite.

Klemen Jereb

051/605-388